[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
1800x681_concept-car-gtbycitroen

GTbyCITROËN tanulmányautó


GTBYCITROËN

A VIRTUÁLIS VILÁG HATÁRÁN

A nagy túraautók sajátos értelmezését nyújtja a digitális világból származó járművek replikáit idéző GTbyCitroën, amely a Citroën és a Gran Turismo nevű autószimulátor játékot kifejlesztő cég, a Polyphony közötti együttműködés gyümölcse. 

IZMOS SZILUETT

GTbyCitroën - A concept car of muscular looks

GTbyCitroën töretlen és a végletekig feszített vonalaival lendületes külsőt mutat. A felső részen bordázott, rendkívül letisztult oldalfalak és a gyöngyházfényű karosszéria külön kiemelik a tanulmány erőtől duzzadó karakterét. 

ERŐTELJES ORR-RÉSZ

Az orr-rész egységes jellegének megteremtésében szerepet játszanak:

  • a kiszélesített légbeömlő nyílások és 
  • a1 kék fényű, vízszintes LED-es fényszórók.

Az áramvonalas karokra rögzített szénszálas visszapillantók azt a benyomást keltik, mintha a levegőben lógnának; ezzel is csökkentik a légellenállást, és remek útfekvést biztosítanak a GTbyCitroën tanulmánynak.

GTbyCitroën concept car  - A powerful front end

DINAMIKUS KÜLSŐ

GTbyCitroën concept car - Elegant body lines

Az utasteret körülölelő, hatalmas szélvédő töretlen ívben kapcsolódik a tetőlemezhez és az eltúlzottan hosszú, hátsó mobil szárnyhoz. Az eredményül kapott rendkívül letisztult, lendületes vonalak azt az érzést keltik, mintha az autó állandóan mozgásban lenne. Minden procikájából dinamizmus és örök mozgás árad.

TÖKÉLETESÍTETT LÉGELLENÁLLÁS

GTbyCitroën concept car - Exceptional driving sensations

Páratlan élmények

A Citroën márka erősségei közé tartozó aerodinamikus és lendületes vonalvezetésre kiemelt hangsúlyt fektettek a tervezők, így ezek is hozzájárulnak a tanulmány külsejének dinamizmusához, kimagasló úttartásához és a nem mindennapi vezetési élményhez.

GTbyCitroën concept car - Sporting spirit

Sportos szellemiség

A szándékosan áramló vonalaknak, egyedi felépítésének és a jövő legígéretesebb környezetvédelmi megoldásainak - "játékos" - alkalmazása révén a  GTbyCitroën tökéletesen illusztrálja, mit jelent a Citroën számára a sportszellem.

GTbyCitroën concept car - Innovative equipment

Újító felszerelések

A GTbyCitroën olyan újító elemekkel is büszkélkedhet, mint az első légterelő elemek, a sík fenéklemez, a mobil hátsó légterelő szárny, vagy a hátsó diffúzor. Mindezek aktívan részt vesznek a felhajtóerő mérséklésében, szinte az úthoz tapasztva ezzel az autót, és különösen a légellenállás csökkentésében.

KARAKTERES UTASTÉR

Az utastér kialakítása is a GTbyCitroën dinamikus és erőteljes karakterét tükrözi.
GTbyCitroën concept car - Finesse and power

Kifinomultság és dinamizmus

A vezető és a navigátora számára kialakított utastérben finoman keverednek a nemes, vastag, kidolgozott anyagok és a vezetőtér gépiesebb, az autósport világát idéző elemei.

GTbyCitroën concept car - Heightened sensations

Intenzív élmények

A párnázott, sötét bőrrel bevont két versenyülés körülöleli a vezetőt és utasát, és nem mindennapi vezetési élményt nyújt. A bőrbevonatú és díszvarrással ellátott ajtóburkolatok és padló is az utastér sportos jellegét erősítik. 

MAXIMÁLIS ÖSSZPONTOSÍTÁS

A fejmagasságú kijelzőnek köszönhetően az információk a szélvédőre kivetítve is megjelennek, így a vezető mindvégig az útra koncentrálhat; ez a rendszer az információk közvetlen leolvasása és az adatok gyorsabb feldolgozása következtében jelentősen fokozza a biztonságot.

GTbyCitroën concept car - Maximum concentration
Top