A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Herobanner_CL.19.036.006_1280X396

A CITROËN C-SERIES SPECIÁLIS SZÉRIÁJA ÚJABB MODELLEN ELÉRHETŐ.

A C3 Aircross SUV után a Citroën a Citroën C5 Aircross SUV-n is bemutatja új speciális szériáját, a C-Series-t, melynek „C” betűje egyszerre utal a Citroën kezdőbetűjére, a kényelemre (Comfort) mint márkaértékre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára. A modellt kivételes egyénisége, kiváló kényelmi jellemzői és variálhatósága teszik különlegessé: progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztés, Advanced Comfort ülések, 3 teljes értékű hátsó ülés, Best in Class csomagtartó, 20 vezetéssegítő berendezés.

Exterieur_CL.19.036.003005004_1500X500

Még több személyre szabási lehetőség

A C5 Aircross SUV C-Series kínálatában új színcsomaggal találkozunk: az eloxált mélyvörös dekorelemek az Airbump® ajtóvédő elemeken, az első lökhárítókon és a tetőcsomagtartó rudakon lelhetők fel. Az első sárvédőket különleges „C-Series” logó díszíti. A kínálatban szereplő többi színcsomag: eloxált ezüst, eloxált fehér. A C5 Aircross C-Series hófehér, gyöngyházfehér, acélszürke, platinaszürke és Perla Nera fekete színben, valamint kétszínű változatban is rendelhető. Az utóbbinál a karosszéria alapszínéhez Perla Nera fekete tető társul.

Jellegzetes C-Series belső

A szürke műbőr műszerfalon fehér díszvarrással ellátott pánt található. Ez tökéletesen harmonizál a szintén fehér öltésekkel díszített Advanced Comfort kialakítású ülésekkel, melyek felső részén egy vízszintes vörös csík húzódik. A belteret az elöl és hátul vörös díszítéssel ellátott fekete szőnyeggarnitúra teszi teljessé. A Citroën C5 Aircross SUV C-Series emellett vezetéssegítő rendszereket (pl. Drive Assist csomag), csatlakoztatási technológiákat (Connect Nav, Connect Assist Box ), valamint sötétített ablakokat és hátsó szélvédőt kínál.
Interieur_CL.19.036.002_597X500
Top