[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

AKÁR AZONNAL ELVIHETŐ EGYES CITROËN C3 AIRCROSS SUV ÉS ÚJ C5 AIRCROSS SUV MODELLEK 300 000 FT KÉSZLETKEDVEZMÉNNYEL*

Citroen SUV akció

A Citroën C3 Aircross SUV kiforrott egyéniség: töretlen dinamizmusával és modern megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.

Az új Citroën C5 Aircross SUV beltere példátlanul kényelmes, tágas, még a leghosszabb utazások is tökéletes nyugalomban telnek. 


A modellekhez a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**.

Készletakciós oldalunkon böngészhet akciós kínálatunkból, megtekintheti a modellek felszereltségét, külső színét és belső kárpitját és rögtön ajánlatot is kérhet rá márkakereskedőinktől.

C3 Aircross SUV megy egy hegyről lefelé

ÚJ C3 Aircross SUV

Határozott egyéniség

A magas és vízszintes motorháztetőről, erőteljes idomairól és számtalan karosszériavédő eleméről azonnal felismerhető Citroën C3 Aircross szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy egy kompakt SUV-val van dolgunk.

Tágas és funkcionális utastér

Magas felépítésének és ügyes kialakításának köszönhetően a Citroën C3 Aircross kívülről rendkívül kompakt, belül viszont a kategória egyik legnagyobb helykínálatával és kivételes komfortszinttel büszkélkedhet.

Praktikus megoldások

A Citroën C3 Aircross a 2:1 arányban osztott üléspadnak köszönhetően egyedülállóan jól variálható. A bepakolást a széles csomagtérajtó és az alacsony küszöb is megkönnyíti. 

Ötletes tárolóhelyek

A Citroën C3 Aircross középkonzolja az elöl és hátul ülők számára is hozzáférhető, két pohártartót is magában foglal. A műszerfal alsó részén kialakított tárolóhelyek és az első ülések háttámláján kialakított zsebek szintén sok tárgyat elnyelnek.

Hatékony motorok

Visszafogott fogyasztású és CO2-kibocsátású PureTech benzinmotorok, illetve az Euro 6 normáknak megfelelő BlueHDi dízelmotorok közül választhatunk a Citroën C3 Aircross kínálatából.

kék C5 aircross SUV megy egy hegyi úton

ÚJ C5 Aircross SUV

Kivételes menetkomfort

A világon egyedül a Citroën által kínált Citroën Advanced Comfort® felfüggesztés egyedülálló menetkényelmet biztosít az új Citroën C5 Aircrossnak. Az innovatív rendszer hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülőszőnyegen utaznánk.

Kényelem mindenkinek

Három teljes értékű hátsó ülésével az új Citroën C5 Aircross kiemelkedik a szegmensből. Az ülések egyforma szélesek, így a középső utas ugyanolyan kényelmesen utazhat, mint a mellette ülők.

Fokozott védőburokhatás

A kiváló hangszigetelésnek hála a gördülési és aerodinamikai zajokat szinte teljes egészében sikerült kiszűrni.

Egyedülálló variálhatóság

Az új Citroën C5 Aircross három különálló, dönthető háttámlával ellátott, sínen csúszó és összecsukható hátsó üléssel rendelkezik.

Hatalmas csomagtartó

Az új Citroen C5 Aircross rekordméretű csomagtartóval rendelkezik: a hagyományos változatnál a csomagtartó térfogata 580–720 l, lehajtott második sori ülésekkel pedig 1630 l.

A készletakcióba tartozó gépjárművek zárt listáját az itt elérhető pdf dokumentumban találja, míg a gépjárművek részletes adatai a készletoldalon láthatóak, melyet innen érhet el. Felhívjuk a figyelmet, hogy az utóbbi készletoldal nem kizárólag a készletakcióba tartozó gépkocsikat tartalmazza, a jelen promócióba tartozás tényét az adott gépjármű aloldalán a megjegyzés mezőben külön is jelöljük.

*Jelen készletakciós ajánlat 2022.09.05-től visszavonásig, de legkésőbb 2022.10.31-ig, illetve a készlet erejéig él, a jelen honlapon feltüntetett magyarországi zárt akciós készletlistán szereplő Citroën C3 Aircross SUV és C5 Aircross SUV modellekhez vehető igénybe, visszaigazolt megrendelés esetén, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A feltüntetett kedvezmény a magánügyfél árból levonandó készletkedvezményt jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel (pl. flottakedvezménnyel) nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +2 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát). A készletlistában feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modell konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárműre érvényes. Mivel az ajánlat csak az akciós készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. A jelen honlapon feltüntetett készletlista tájékoztató jellegű, így előfordulhat, hogy a feltüntetett gépjármű lista nem minden esetben frissül naprakészen. A hirdetésben szereplő Citroën C3 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 4,6–6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 121–140 g/km. A Citroën C5 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 1,4–6,5 vagy 4,9-6,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 31–148 vagy 130-148 g/km.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a feltüntetett opciók listája elírást tartalmazhat és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. A kép illusztráció. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez!          

 

 **Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 Aircross és C5 Aircross SUV személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek

Top