[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]
VISSZA

C5 Aircross SUV

  • Fix 3.5% THM finanszírozás

Kedvezményes indulóár: 7.150.000 Ft*

KALANDOZZ KÉNYELEMBEN!

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot

Őszi akció fix 3,5% THM finanszírozással

A modellhez rendelhető felszereltségek

Akár 720 literes csomagtér

20 vezetéstámogató rendszer

3 azonos méretű, különálló hátsó ülés

Komfortfutómű progresszív hidraulikával®

Grip Control lejtmenet-szabályozó funkcióval

Példa a fix 3,5% THM-re

C5 Aircross Feel PureTech 130 S&S

Bruttó kedvezményes ár: 7.700.000 Ft

Futamidő

36 hónap

48 hónap

60 hónap

Havi lízingdíj

157 807

103 172

69 035

Önerő

30%

40%

51%

Önerő összege (Ft)

2 310 000

3 080 000

3 900 000

Finanszírozott összeg

5 390 000

4 620 000

3 800 000

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot
VISSZA

TOVÁBBI MODELLEK FIX 3,5 % THM FINANSZÍROZÁSÁHOZ KATTINTSON!

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS SUV, már havi 70 000 Ft-tól (1)

Erőssége a kényelem

c5aircross

Az új Citroën C5 Aircross SUV, már havi  70 000 Ft lízingdíjtól1 az öné lehet!

Néhány a választható extrák közül:

  • Komfortfutómű progresszív hidraulikával®
  • 3 egyenlő szélességű, különálló hátsó ülés
  • Grip Control lejtmenet-szabályozóval
  • Advanced Comfort párnázott ülések
  • Akár 20 vezetéstámogató rendszer
  • Csomagtérméret akár 720 l

* Jelen finanszírozási ajánlat 2019.09.16-tól visszavonásig, új Citroën C5 Aircross személyautó modellek készletről történő, vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A C5 Aircross felsorolt felszereltségei változattól függően széria vagy felár ellenében rendelhető opciós felszereltségek. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A modellek fogyasztása  motorváltozattól függően: 5,1-8,1 l/100 km; CO2-kibocsátás: 132-181 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. és a Merkantil Bank Zrt. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez, illetve keresse fel a www.citroen.hu honlapot. A finanszírozás forintalapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zárt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő 36, 48 vagy 60 hónap lehet, a finanszírozási összeg legalább 1 millió forint, de legfeljebb 3,5 millió forint. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 3,5%-os THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

1 Jelen konstrukció 2019. 11. 06-tól visszavonásig, új Citroën C5 Aircross SUV PureTech 130 S&S Feel modell esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. Az új Citroën C5 Aircross SUV PureTech 130 S&S Feel személygépjármű kedvezményes, 3,90%-os induló THM finanszírozással már havi 69 699 Ft törlesztőrészlettől elérhető, a finanszírozás forintalapú, 7 700 000 Ft bruttó vételár mellett, 3 900 000 Ft önerő befizetésével, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli, a felsorolt felszereltségek szériatartozékként, vagy opcióként érhetők el. A THM meghatározott értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt az Általános Lízingfeltételekben meghatározott Referencia kamat (jelenleg 3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referencia kamat mértékéről, illetőleg a kamatkülönbözet számításának és esedékességének feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. honlapján közzétett Általános Lízingfeltételekből tájékozódhat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A C5 Aircross SUV PureTech S&S 130 Feel változat vegyes fogyasztása: 5,3 l/100 km, CO2-kibocsátása: 121 g/km. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben!

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Top