[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]
VISSZA

C3

  • Fix 3.5% THM finanszírozás

Kedvezményes indulóár: 3.720.000 Ft*

 KALANDOZZ KÉNYELEMBEN!

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot

Őszi akció fix 3,5% THM finanszírozással

  • A modellhez rendelhető felszereltségek

36 féle színkombináció*

Citroën Advanced Comfort®-tal

Számos vezetéstámogató funkció

Tempomat

Bluetooth telefonkihangosító

Klíma berendezés

Példa a fix 3,5% THM-re

C3 Feel PureTech 82 S&S 

Bruttó kedvezményes ár: 3.980.000 Ft

Futamidő

36 hónap

48 hónap

60 hónap

Havi lízingdíj

93 222

71 104

57 844

Önerő

20%

20%

20%

Önerő összege (Ft)

796 000

796 000

796 000

Finanszírozott összeg

3 184 000

3 184 000

3 184 000

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot
VISSZA

TOVÁBBI MODELLEK FIX 3,5 % THM FINANSZÍROZÁSÁHOZ KATTINTSON!

CITROËN C3 MODELLEK KÉSZLETRŐL AZONNAL

A Citroën szuperkényelmes városi kisautója, a C3 most 300 000 Ft (1) kedvezménnyel elvihető

Néhány elem a gazdag felszereltségből:

• Klímaberendezés
• Bőrkormány rádióvezérlő gombokkal
• Rádió Bluetooth telefonkihangosítóval
• Sebességszabályozó és –korlátozó funkció
• Sebességtábla-felismerő rendszer
• Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
• 82 lóerős benzinmotor kézi váltóval 

C3_keszlet
FEEL kivitelű készletmodellek néhány felszereltsége a fentieken túl:  ORIGINS kivitelű készletmodellek néhány felszereltsége a fentieken túl: 

• Manuális klímaberendezés (széria),
• 4 hangszórós rádió, Bluetooth telefonkihangosító (széria),
• Ködfényszóró (opciós).

• Kétszínű fényezés (széria),
• Origins beltér hangulat és külső dekoráció (széria),
• Elektromos ablakemelők elöl-hátul (széria),
• Automata klímaberendezés (széria),
• Tolatóradar (széria),
• Mirror Screen képes 7” érintőképernyő (széria).

*Jelen finanszírozási ajánlat 2019. 09. 16-ától visszavonásig, új Citroën C3 személyautó modellek készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A feltüntetett ajánlat más Kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A Citroën C3 vegyes fogyasztása motorváltozattól függően: 3,3–4,8 l/100 km, CO2 kibocsátása: 88–111 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. és a Merkantil Bank Zrt. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekhez, illetve keresse fel a www.citroen.hu honlapot. A finanszírozás forintalapú, fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő 36, 48 vagy 60 hónap lehet, a finanszírozási összeg legalább 1 millió forint, de legfeljebb 3,5 millió forint. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

A megadott 3,5%-os THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

1 Jelen készletakciós ajánlat 2019.10.24-től visszavonásig, de legkésőbb 2019.11.30-ig él, a zárt akciós készletlistán szereplő Citroën C3 modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel (pl. flottakedvezménnyel) nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és +3 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modell konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárművekre érvényes, az akciós készlet erejéig. A hirdetésben szereplő C3 modellek vegyes fogyasztása: 4.7-5,0 l/km. CO2-kibocsátása: 108-110 g/km A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez! 

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedőjétől, kérjük, jelezze felé azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek. A kép illusztráció.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Top