A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
VISSZA

ÚJ C3 FEEL PLUS 300 000 FT KEDVEZMÉNNYEL

ÚJ C3 FEEL PLUS 300 000 FT KEDVEZMÉNNYEL

Kedvezményes ár: 4 635 000 Ft*

CITROËN C3 FEEL PLUS PT83 S&S

benzinmotor manuális váltóval

Listaár:  4 935 000Ft-tól

tovább a bemutatóteremhez Kérjen ajánlatot

ÚJ CITROËN C3 AKCIÓ

FŐBB SZÉRIA FELSZERELTSÉGEK

  • Automata klímaberendezés
  • Airbump ajtó oldalvédő elemek megújult designnal
  • 16” Steel and Style keréktárcsák
  • Connect DAB rádió Mirror Screen telefontükrözéssel, Bluetooth telefonkihangosítóval
  • Elektromosan behajtható, állítható és fűthető külső tükrök
  • Sebességszabályozó és korlátozó berendezés
  • 6 légzsák, véletlen sávelhagyásra figyelmeztetés
tovább a bemutatóteremhez Kérjen ajánlatot
VISSZA

*Jelen ajánlat 2020. július 1-jétől visszavonásig, új Citroën C3 PureTech 83 S&S Feel Plus modell leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 300 000 forintos kedvezményre vonatkozó ajánlat új Citroën C3 PureTech 83 S&S Feel Plus modell vásárlása esetén érvényes. A kedvezmény teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +3 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A kép illusztráció. A Citroën C3 vegyes fogyasztása: 3,2–4,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 86–107 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Top