[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]
VISSZA

SpaceTourer

 • 7-személyes ajánlatok

Kedvezményes indulóár: 8 352 550 Ft*

Előnyök:

hétszemélyes kedvezményes bruttó induló ár: állami támogatással 5 852 550 Ft-tól 1

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot

7-személyes ajánlatok

Főbb felszereltségek

Vezető- és utasoldali légzsák; első oldallégzsákok

Keréknyomás-ellenőrző rendszer

Alapszintű fáradtság figyelmeztető rendszer (idő számláló alapú)

Ködfényszóró és LED-es nappali menetfény

Állítható magasságú vezető ülés kar és deréktámasszal

Sötétített, elhúzható üveg a 2. sorban és sötétített üveg a 3. sorban (kizárólag XS hosszúsághoz)

Tempomat és sebességhatároló

Elektromos, szekvenciális ablakemelők elöl, központizár és elektromos állítású, fűthető külső tükrök

Kilátás csomag: esőérzékelős ablaktörlők, automata fényszórók, elektrokróm belső tükör

Első manuális klímaberendezés

Rádió, Bluetooth kihangosító, Jack és USB csatlakozó

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot

A 7 személyes nagycsaládos autószerzési támogatás finanszírozási ajánlatához kattintson!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ

Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele 1

 • magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát 
 • Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik
 • legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy,
 • „B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik
 • nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok,
 • nem részesült korábban szerzési támogatásban
 • olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben  a vezető ülését is beleértve  legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül,
 • a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a.
 • A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség.
 • A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani.
 • A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat vélegessé válását követően szerezhető meg.
 • A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton.  A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:

  https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf

1 Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza. 

*Jelen ajánlat 2020. január 8-ától  visszavonásig, új, 8 üléses SpaceTourer Business BlueHDI 100 XS hosszúságú modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 5 852 550 Ft-os csökkentett, induló ár a 8 üléses Citroën SpaceTourer Business BlueHDI 100 XS változatára vonatkozik, ahol az 8 352 550 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft-os nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatása. A kép illusztráció. A Citroën SpaceToruer modell vegyes fogyasztása: 4,8–6,4 l/100 km, CO2-kibocsátása: 127–169 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

VISSZA
Top