[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]
VISSZA

Berlingo furgon készletről

  • Készletakció

Nettó kedvezményes ár: 3 954 600 Ft-tól

A fent jelölt ár, a nettó 5 070 000 Ft-os listaár (opciókkal) nettó 1 115 400 Ft  kedvezménnyel csökkentve. 

A készlethez tartozó árlista Kérjen ajánlatot

Készletakció

ÚJ BERLINGO CLUB M 1.5 BLUEHDI 100 E6.2

Főbb felszereltségek:

  • manuális klíma
  • rádió
  • Bluetooth kihangosító
  • tempomat
  • elektromos kézifék
  • utasoldali légzsák
  • kétszemélyes Extenso üléspad 

Citroen-575x426-van

A bemutatótermet ide kattintve megtekintheti! 

A készlethez tartozó árlista Kérjen ajánlatot
VISSZA

Használja ki az NHP Fix finanszírozásban rejlő lehetőséget 2,5% fix kamatozással!

2+2 ÉV NYUGALOM AZ AKCIÓS CITROËN HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE (4)

2 év kiterjesztett CarGarantie haszongépjármű garancia

TGK_modellvalasztek

Ön is úgy tekint furgonjára, mint a munkatársára? Fontos, hogy mindig hadra fogható legyen. A CarGarantie új teherautókra vonatkozó, kiterjesztett kisteherautó garanciájával a gyártói garancia lejártát követően is van megoldásunk a nem várt javítási költségek kivédésére.

ELŐNYÖK 

A CarGarantie kisteherautó garancia megkötésekor kapott garanciadokumentumok az alábbi előnyöket nyújtják Önnek:

- járműve értéke nő, hiszen a garancialevél igazolja autója rendszeres szervizelését,

- tulajdonosváltás esetén a garancialevél a garancia tartama alatt átruházható

- garanciális esetben nincs előlegfizetési kötelezettség,.

- európai szintű érvényesség

- dolgozzon nyugodtan az utakon, számíthat a megbízható védelemre a nem várt javítási költségekkel szemben

GYORS SZOLGÁLTATÁS 

Mit tegyen, ha garanciális eset lép fel? Belföldön egyszerűen csak javíttassa meg a keletkezett kárt a CarGarantie-val szerződött kereskedőjénél 5 : Márkakereskedés-kereső

– ahol minden mást elintéznek. Az elszámolás közvetlenül a CarGarantie és az Ön márkaszervize között történik

– gyorsan és egyszerűen.Kereskedője túl messze esik a meghibásodás helyétől? Ez sem probléma! Ön bejelenti a káreseményt a CarGarantie ügyfélszolgálatán, és ezt követően a Citroën bármely, CarGarantie-val szerződött szervizében elvégeztetheti a javítást – Európa teljes területén.

ECONOMY GARANCIA TERJEDELME

MOTOR: tömítőgyűrűház; a motor olajkörében lévő összes belső alkatrész; motorolajhűtő; motorblokk; vezérműtengelyház; olajnyomás-kapcsoló; olajszűrőház; olajszint-érzékelő; olajteknő; lendkerék/hajtótárcsa fogaskoszorúval; vezérműszíj-feszítőgörgő; vezérműlánc fedél; vezérműszíj; vezérmű vezetőgörgő; szelepszár szimering; hengerfej; hengerfejtömítés.

KÉZI ÉS AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ: hajtótárcsa; duplakuplungos váltó dupla kuplungja; nyomatékváltó/Wandler; sebességváltó olajhűtő; sebességváltóház; a kézi és az automata sebességváltó belső alkatrészei; kuplung munkahenger (pedálnál); kuplung munkahenger (kinyomócsapágynál); kuplung működtető egység; váltóegység (automatizált váltó); az automata sebességváltó elektronikus vezérlőegysége (ECU); az automatizált sebességváltó vezérlőegysége.

DIFFERENCIÁLMŰ/OSZTÓMŰ: karima; differenciálház/osztóműház; a differenciálmű/osztómű összes belső alkatrésze.

ERŐÁTVITEL: féltengely; féltengelycsukló; kerékfordulatszám-érzékelő (kipörgésgátló); nyomástároló (kipörgésgátló); Haldex-kuplung; Haldex szivattyú; hidraulikus egység (kipörgésgátló); kardántengely; hidraulikus szivattyú (kipörgésgátló); kardántengely-csapágy; vezérlőegység (kipörgésgátló).

ÜZEMANYAGELLÁTÓ RENDSZER: befecskendező-szivattyú; a motorvezérlés elektronikus alkatrészei; nagynyomású szivattyú; tüzelőanyag-szivattyú; turbófeltöltő; előszállító szivattyú.

ELEKTROMOS BERENDEZÈS: a befecskendező rendszer elektromos vezetékei; a gyújtásrendszer elektronikus alkatrészei; indításgátló antenna; izzítórelé/vezérlőegység; gyújtókábel.

KIPUFOGÓ RENDSZER: a károsanyag kibocsátást csökkentő rendszer elektronikus alkatrészei

1 Az ajánlat 2019.10.14-től visszavonásig a magyarországi készlet erejéig új Citroën Berlingo Furgon modellre megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, jogi személy vevők részére. A nettó 1 115 400 Ft-os kedvezmény az új Citroën Berlingo Furgon Club M 1.5 BlueHDi 100 E6.2, utasoldali légzsákkal (NN01) és Extenso üléspaddal (AX05) és raktér csomaggal (ES03) felszerelt változatára vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény általános forgalmi adót nem tartalmazó, maximális nettó kedvezmény, amely az árlistában feltüntetett nettó listaárból kerül levonásra. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, teszt és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletről történő vásárlásra vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény az új Citroën Berlingo Furgon modell készleten lévő konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető. Az ajánlatban kínált új Citroën Berlingo Furgon vegyes fogyasztása 4,1 l/100 km, CO2-kibocsátása 108 g/km. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél. 

2 A jelen ajánlatban hirdetett Citroën Berlingo furgon vásárlása esetén minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként E1 flottakedvezménnyel értékesített Citroën Berlingo furgonhoz a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, a CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott, kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia a szerződésben megjelölt, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre, E2 és E3 flottakedvezményre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

3 Az új Citroën Berlingo Furgon megnyerte a Nemzetközi Év Haszonjárműve 2019 díjat (International Van of the Year 2019). A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció megváltoztatásának és visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedésekben!

4 Az ajánlat 2019.10.14-től visszavonásig a magyarországi készlet erejéig új Citroën Berlingo Furgon, Jumpy furgon, és Jumper furgon modellre megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, jogi személy vevők részére. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél. A jelen ajánlatban hirdetett Citroën Berlingo furgon, Jumpy furgon és Jumper furgon vásárlása esetén minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként E1 vagy E3 flottakedvezménnyel értékesített furgonhoz a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, a CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott, kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia a szerződésben megjelölt, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre, E2 flottakedvezményre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

5 A CarGarantie szolgáltatásban a következő kereskedések kivételével (Citroën Sipos - Érd, Citroën Sajti - Hódmezővásárhely, Citroën Hajas Salgótarján és Citroën Autohaus - Szentendre) bármelyik márkakereskedésünkhöz fordulhat bizalommal!

*A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és közép vállalatok számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Citroën magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

Top