[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]
  • Készletakció

Készletakció

Modellkep_ajanlathoz

Berlingo furgon készletről

Nettó kedvezményes ár: 3 954 600 Ft-tól

Megnézem az akciót Kérjen ajánlatot

Használja ki az NHP Fix finanszírozásban rejlő lehetőséget 2,5% fix kamatozással!

1 Az ajánlat 2019.10.14-től visszavonásig a magyarországi készlet erejéig új Citroën Berlingo Furgon modellre megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, jogi személy vevők részére. A nettó 1 115 400 Ft-os kedvezmény az új Citroën Berlingo Furgon Club M 1.5 BlueHDi 100 E6.2, utasoldali légzsákkal (NN01) és Extenso üléspaddal (AX05) és raktér csomaggal (ES03) felszerelt változatára vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény általános forgalmi adót nem tartalmazó, maximális nettó kedvezmény, amely az árlistában feltüntetett nettó listaárból kerül levonásra. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, teszt és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletről történő vásárlásra vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény az új Citroën Berlingo Furgon modell készleten lévő konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető. Az ajánlatban kínált új Citroën Berlingo Furgon vegyes fogyasztása 4,1 l/100 km, CO2-kibocsátása 108 g/km. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél. 

2 A jelen ajánlatban hirdetett Citroën Berlingo furgon vásárlása esetén minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként E1 flottakedvezménnyel értékesített Citroën Berlingo furgonhoz a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, a CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott, kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia a szerződésben megjelölt, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre, E2 és E3 flottakedvezményre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

3 Az új Citroën Berlingo Furgon megnyerte a Nemzetközi Év Haszonjárműve 2019 díjat (International Van of the Year 2019). A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció megváltoztatásának és visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedésekben!

*A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és közép vállalatok számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Citroën magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

Top