A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
VISSZA

Jumpy

NHP Fix kamatozású lízingopció akár 1% kamattal*

VÁLLALJA A MUNKÁT,

AKÁR MÁR HOLNAPTÓL!

2+2 év garancia
200 000 km futáskorláttal**

 

Tovább a bemutatóteremhez Kérjen ajánlatot

Finanszírozási akció

Citroën Jumpy Club M 2.0 BlueHDi 120 S&S

Főbb felszereltségek:

  • Club felszereltség: klíma, rádió, Bluetoothkihangosító, tempomat, Moduwork 2 személyes moduláris utasüléspad
  • 5,8 m3-es raktér felhajtott Moduwork üléspaddal
  • 3,6 m hosszú tárgyak szállítása felhajtott Moduwork üléssel
  • 1,93 m –es külső magasság
  • Opcionálisan elérhető vezetéstámogató berendezések (vészfékező-, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, stb.)
  • Terhelés függvényében változó csillapítású lengés csillapítók
  • Független, ferde háromszög-lengőkaros hátsó futómű

Citroen-575x426-van

 

Tovább a bemutatóteremhez Kérjen ajánlatot
VISSZA

Tekintsen meg néhány példát kedvezményes finanszírozásunkra. Személyre szabott ajánlattal márkakereskedőink tudnak Önnek segítséget nyújtani. 

 

Citroën Jumpy Club M 2.0 BlueHDi 120 S&S
Finanszírozási konstrukció: Zártvégű pénzügyi lízing
Kamatozás módja: FIX
Bruttó vételár: 8 174 546 Ft 8 174 546 Ft 8 174 546 Ft
Bruttó önerő: 3 654 546 Ft 4 744 546 Ft 5 174 546 Ft
Finanszírozott összeg: 4 520 000 Ft 3 430 000 Ft 3 000 000 Ft
Futamidő: 36 hónap 48 hónap 60 hónap
Ügyleti kamat: 1,00% 1,00% 1,12%
THM: 1,10% 1,10% 1,22%
Törlesztő részlet: 127 510 Ft 72 930 Ft 51 432 Ft

* Jelen finanszírozási ajánlat 2020.04.21-étől visszavonásig, új Citroën Jumpy Club M 2.0 BlueHDi 120 S&S modell készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű KKV-k számára elérhető forint alapú, évi 1%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióra vonatkozik, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni bármely belföldi székhelyű biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, a futamidő minimum 36 hónap, maximum 60 hónap lehet. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, az MNB NHP Fix részleteiről az MNB honlapján, a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján és a hivatalos Citroën Márkakereskedőknél tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az akció visszavonásig érvényes és kizárólag flotta 3 (E3) kategóriában leadott megrendelésekre vonatkozik. Az akcióban résztvevő Citroën Jumpy vegyes fogyasztása 6,98 l/100 km, CO2-kibocsátása: 183 g/km a modell megfelelősségi nyilatkozata alapján.

** Minden 2019.10.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy, vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-GarantieVersicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

Top