[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Ablaktörlőlapát akció

1440x300_CIT_B2B_Ablaktorlo_21_03_v2

A tiszta térlátás kiemelten fontos a biztonságos autózásban, egy rosszul működő ablaktörlőlapát holt teret eredményezhet és balesethez vezethet. A tél nem kíméli az ablaktörlőlapátokat. A gumi megrepedezik, törlési hatékonysága csökken, és bosszantóan tökéletlen lesz.

Első tavaszi ajánlatunkban tehát az ablaktörlőlapátokat kínáljuk javítóműhelye számára kiemelt kondíciókkal. Mi biztosítjuk Önnek a kedvező beszerzési feltételeket!

Garantált minőség, megfizethető árak!

Akciónkban  most 15%-kal olcsóbban vásárolhat ablaktörlőlapátokat 2021. április  1. és 2021. május 27. között a Citroën márkaszervizekben. Választhat:

  • eredeti gyári Citroën vezérlés alkatrészek közül, vagy
  • a Stellantis konszern új saját márkájából, a multimárkás Eurorepar alkatrészcsaládból.

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az Eurorepar alkatrészeinkre 2 év jótállást biztosítunk!

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Citroën -nél az alkatrészekért gyári garanciát vállalunk profi garancia ügyintézéssel!

Gyári alkatrész család megnevezése

Család:

Professzionális ügyfél kedvezmény:

Ablaktörlőlapát – szett vagy készlet

00431

15%

Ablaktörlőlapát - egyes

00433

  

Eurorepar alkatrészmárkánkkal akár 30% költséget is megtakaríthat!

MUTLIMÁRKÁS EUROREPAR alkatrész család

Család:

Professzionális ügyfél kedvezmény:

Ablaktörlőlapát

00719

8 %

 

Miért kockáztatná szervize hitelét olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, ha márkaszervizeinkben többféle típusú, különböző árszintű, ugyanakkor kiváló cserealkatrészekből vásárolhat!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.

Az ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

*Az akciós kedvezmény a 2021.04.01-2021.05.27. között megrendelt, kizárólag az akcióban meghirdetett eredeti gyári Citroën -  és Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes a készlet erejéig, csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

Top