A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
1440x545_intro_SpaceTourer_RipCurl

Citroën SpaceTourer Rip Curl

A Citroën és a Rip Curl, együttműködésük keretében, a szabadságvágy igazi megtestesítőjeként egy nem mindennapi járművet hozott létre.
A SpaceTourer egy különleges kiadásáról van szó, mely a kültéri sportok szerelmeseinek készült. Az Automobiles Dangel fejlesztésében megvalósult összkerékhajtásnak köszönhetően a kisbusz számára a nehezen megközelíthető helyek sem okozhatnak többé problémát. 

 

CITROËN ET RIP CURL : KALANDRA TERMETT

747x400_SpaceTourer_RipCurl_partenariat

A Citroën és a Rip Curl folytatja az együttműködést és a szabadságvágy szimbólumaként egy nem mindennapi járművet kínál. A két márka érthető módon a SpaceTourerben, a kaland és kikapcsolódás jegyében fogant kisbuszban találta meg a közös munka alapját. A kiváló menettulajdonságokkal rendelkező, hasznos technológiákkal gazdagon felvértezett, jól manőverezhető Spacetourer dizájn, helykínálat és kényelem tekintetében a Citroën szaktudásának legjavát képviseli. 

EURÓPAI TURNÉ : RIP CURL TOUR BY CITROËN !

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Tour

2017. október és 2018. január között a SpaceTourer Rip Curl tanulmány a Rip Curl szörfcsapatával a fedélzetén körbejárja Európát. A legszebb német, angol, francia, spanyol, portugál és olasz szörfözőhelyeken mintegy húsz állomást ejtenek útba, ahol a nagyközönség a Rip Curl profi szörföseinek társaságában ingyen tesztelheti a neves márka legújabb vívmányait. A turné egyben ideális alkalom a szenvedélyes szörfösöknek készült különleges tanulmányautó felfedezésére is. És hogy a téli sportok szerelmeseiről se feledkezzünk meg, a turné vége Franciaország, Svájc és Ausztria hegyei között a snowboard jegyében zajlik majd. 

A szörfbuszokra jellemző, egy tömbből faragott külső

A SpaceTourer Rip Curl tanulmány átvette a legendás szörfbuszok jellegzetes stílusjegyeit, köztük a kétszínű karosszériát.
. A választott színek a természeti környezettel harmonizáló, robusztus járművet mutatnak: az autó felső része sötét árnyalatú khakizöld, az alsó pedig sugárzó bézs. A karosszéria-övvonal magasságában húzódó neonsárga csík üde színfoltot képez a két árnyalat között és feldobja a jármű sziluettjét.

A szintén zöld felnyitható tető nyitott állapotban hozzáillő anyagokkal egészül ki: khaki textil, nagyméretű szúnyogháló és a karosszéria közepén húzódó csíkkal harmonizáló neonsárga szegélyek.

A 17” gyémántfényű alumínium keréktárcsákon meglepő módon visszaköszön az alsó rész bézs árnyalata. A jármű harcedzett külsejét erősítendő az első és hátsó lökhárító egy selyemfényű szürke védőelemmel egészült ki.
1500x646_exterieur_SpaceTourer_RipCurl

A MODERN KISBUSZTÓL
A VARIÁLHATÓ LAKÓAUTÓIG

A Pössl az elsőszámú európai gyártó, amelyik kishaszonjárműveket alakít át lakóautóvá.
. A SpaceTourer camping car változata – a multifunkciós svájci bicskák mintájára – úgy lett kialakítva, hogy egy szabadban töltött nap után jól essen benne a pihenés és a feltöltődés.

A „nomád” életmód és a korlátokat nem ismerő, outdoor szabadidős tevékenységek elvárásaira reflektáló SpaceTourer Rip Curl fedélzetén békés, nyugodt és könnyű időtöltésre rendezkedhetünk be

A közepes (M) méretű SpaceTourer egy felnyitható tetejű többfunkciós minibusszá alakult, mely a minél kényelmesebb fedélzeti lét érdekében speciális felszereléseket kínál az utasainak.
A különböző praktikus kialakításokkal a helykínálat is maximálisra növelhető.

A tanulmány a nagyobb mozgásszabadság érdekében két elektromosan működtetett, szabad kezes oldalsó tolóajtóval és nyitható hátsó szélvédővel van felszerelve, belső felszerelései pedig garantáltan tartós, strapabíró anyagokból készültek.

A mindennapi és a szabadidős tevékenységek szempontjából egyaránt praktikus, variálható beltérben nappali konfigurációban akár 7 személy is kényelmesen utazhat.

Éjszakai kialakításban a két kétszemélyes fekvőhelyen összesen négyen tudnak aludni. A felnyitható tető tisztességes belmagasságot biztosít, így a gépjármű belsejében tartózkodva kényelmesen kiegyenesedhetünk.

597x597_SpaceTourer_RipCurl_Transfo_ok

ERŐS KONTRASZTOK

1500x500_SpaceTourer_Rip_Curl_Inter_Exter

A beltér kialakítása tökéletesen illeszkedik a külső megjelenéshez.

Az ülések továbbviszik a vízszintes tagolást és a karosszériánál megfigyelt kéttónusú kiképzést, jelentősen növelve ezzel a térérzetet.

Az üléseket elegáns khaki bőr borítja, a bordák között vízszintes tűzéssel. 

PRAKTIKUSAN VARIÁLHATÓ KONYHA ÉS ÉTKEZŐ

747x400_table_SpaceTourer_RipCurljpg

A gáztűzhelyből, mosogatóból és rakodóhelyekből álló beépített konyhablokkban – akárcsak otthon – könnyen elkészíthetők az egyszerűbb ételek.

Szükség esetén ki is lehet venni és a gépkocsin kívülre helyezni, hogy közelebb legyünk a természethez, vagy ha zavarnak a főzéssel együtt járó szagok.

A főzőblokk melletti hűtőben hidegen tarthatjuk az ennivalót és az italokat.

SZÁMOS RAKODÓHELY

747x400_SpaceTourer_RipCurl

A tágas, rendkívül jól pakolható csomagtartón felül számos nyitott és zárt rakodóhely áll a vezető és utasainak szolgálatában, így az utazás és a mindennapok nélkülözhetetlen, kisebb kellékei mindig a kezünk ügyében lehetnek.

ÉJSZAKAI PIHENÉS

A SpaceTourer Rip Curl Concept tervezői egy barátságos, otthonos és kényelmes élettér megalkotását tűzték ki célul.
A koncepció ezért bravúros módon két külön hálóteret is magában foglal, mely összesen négy személynek képes fekhelyet nyújtani.

A hátsó üléspadot kihajtva sík és – a matracvédő jóvoltából –egyenletes felület alakítható ki, mely a lakóautó belsejében kényelmes fekhelyet biztosít két személy számára. A felnyitható tető egy másik kétszemélyes fekvőhelyet rejt. A tető felnyitásával előtűnik egy matrac, mely az utastér fölött kényelmes fekhelyként szolgál. Ez a háló félig az autó belsejében, félig azon kívül helyezkedik el: az utasok a természet lágy ölén, de a sátorponyva és a szúnyogháló védelmében szabadon élvezhetik a csillagok és a felkelő nap látványát vagy az ágak között fújdogáló szelet.
1500x646_espace_nuit

MINDEN ÚTRA, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

UTAZÁSRA CSÁBÍT

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Techno

A SpaceTourer Rip Curl Concept vezetőhelye teljes egészében a szériamodellből lett átvéve, annak minden előnyével.

A modell a vezetést segítő berendezések teljes tárházát felvonultatja, csakúgy, mint a legújabb technológiájú biztonsági és kényelmi felszereléseket.

TEREPJÁRÓS TULAJDONSÁGOK

747x400_SpaceTourer_RipCurl_tout_terrain

A korlátlan szabadság és kaland jegyében fogant SpaceTourer Rip Curl terepjárós tulajdonságokkal és környezettől függetlenül kiváló menetkényelemmel büszkélkedhet.

A nagyobb igénybevételnek megfelelően kapcsolható összkerékhajtással és a szériamodellhez képest megemelt hasmagassággal rendelkezik. A SpaceTourer 4x4-es átalakítását a terepjáró-specialistának számító, elzászi székhelyű Automobiles Dangel cég végzi.

A SZÖRFÖSÖKNÉL MÁR BIZONYÍTOTT!

Az angol Turner család nem éppen mindennapi: : Lewis, az apa, 48 éves, Ellie, a lánya, 15. Ellieről már egész pici korában kiderült, hogy fantasztikus szörftehetség. Így természetes volt, hogy édesapjával (aki később mestere lett) és bátyjával felkeresik a világ legszebb surf strandjait. Ellie jelenleg angol szörfbajnok, és második az europai junior profi ranglistán.

Ellie és Lewis felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak a SpaceTourer Rip Curl koncepció fedélzetén utazva.

Top