[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
1800x681.png

CACTUS M

CITROËN CACTUS M KONCEPCIÓAUTÓ: FREE YOUR MIND!

A 2015-ös Frankfurti Autószalonon kerül sor a legendás CITROËN modell, a Méhari inspirálta új koncepcióautó, a CITROËN CACTUS M világpremierjére. Ezzel a frissességtől és optimizmustól sugárzó tanulmánnyal a CITROËN a C4 Cactus egyfajta „outdoor” újraértelmezését kínálja. Az egyedi dizájn mellett az új CITROËN koncepcióban egy sajátos életstílus testesül meg, amely a szabadidős tevékenységeket állítja az autózás középpontjába. A mindenféle terepen és körülmények közt remekül boldoguló CACTUS M-ben határtalan szabadság- és kalandvágy jut kifejezésre.

NYITOTT CROSSOVER

1500x646_m

A CACTUS M crossover-tanulmány stílusa még a CITROËN C4 Cactusénál is nagyobb kalandvágyat sejtet, és egyértelmű rokonságot mutat az áprilisban, Sanghajban bemutatott CITROËN Aircross koncepcióautóval. Sajátos kialakítású sárvédői még mokányabb és izmosabb külsőt kölcsönöznek neki; meredek állású szélvédője, megemelt alváza, nagy kerékátmérői pedig a szabadidő-autós jelleget fokozzák. A méretes műanyag ajtók könnyedséget, ugyanakkor védelmet sugallnak, s egyben a modell védjegyeinek is tekinthetők. Ez a tanulmány egyértelműen a méltán legendás Méhari örökségét viszi tovább, amely ugyanezt a „belevaló” filozófiát testesítette meg. A teljesen nyitott utasterű modell 2. üléssorába a karosszéria oldalfalát átlépve, könnyedén be lehet jutni – ezáltal megszűnnek a határok az utasok és az őket körülvevő világ között.

465x262_5.jpg

Jópofa, vidám, és lételeme a szórakozás

Sajátos kialakításával a CITROËN CACTUS M a szabadidős tevékenységeket állítja az autózás középpontjába, és ezzel egy egészen sajátos életstílust testesít meg. A belső kialakítás kitűnően példázza ezt az outdoor tevékenységekhez használatos anyagok alkalmazásával. Hogy mindenféle körülmények között használható legyen, az utastér teljes egésze vízsugárral bármikor lemosható a lábtérbe épített vízelvezetők segítségével. Az ülések szörfruhákat idéző, színes, kényelmes és vízálló neoprén bevonatot kaptak. A CITROËN CACTUS M további erényei között említhetjük az alakíthatóságot is; a tetőív kialakítása például lehetővé teszi minden szabadidős felszerelés (pl. wakeboard, szörfdeszka) kényelmes elhelyezését. Ebben az autóban minden a kényelmet és a lelki nyugalmat szolgálja.

465x262-Tente.jpg

Minden terepen otthon érzi magát

A CITROËN CACTUS M kalandokra, felfedezésekre, ismeretlen terepek meghódítására termett. Bármilyen tevékenység céljából, bármilyen időjárási vagy útviszonyok közepette használják is, minden porcikája az utasok biztonságérzetét növeli. A Grip Control mindenféle terepen optimális tapadási feltételeket biztosít, így bátran le lehet térni vele a járt utakról. A nagyszerűen variálható utasterével a CACTUS M a korlátlan szabadság szinonimája: pillanatok alatt kényelmes hálóhely alakítható ki benne, és védelmező tető húzható fölé. A leleményes módon sátorrá is alakítható tető hatékony védelmet nyújt eső esetén is. A CITROËN CACTUS M a fedélzeti technológiák terén sem hagy maga után kívánnivalót: megtalálható benne minden, ami a C4 Cactusban hasznosnak bizonyult (érintőképernyő, easypush váltóvezérlő stb.).VITALITÁS ÉS KÖVETKEZETESSÉG

A CACTUS M tanulmányautó egyfajta új értelmezése mindazon értékeknek – kényelem, kellemes közérzet és aktív pihenés – amelyek a Méhari születéséhez vezettek, s amelyeket a CITROËN mindig is a legfontosabbnak tartott. A C4 Cactus, valamint az Aircross koncepcióautó mellett kiállított CACTUS M megmutatja, milyen vitalitás és következetesség jellemzi a CITROËN márkát.
Citroen_Cactus_M
Top