[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

C-AIRCROSS CONCEPT

A C-Aircross Concept a márka kompakt szabadidő-autókról alkotott elképzelését testesíti meg. A tanulmány újabb bizonyíték arra, hogy a Citroën minden szegmensben képes eredetit alkotni.A C-Aircross dizájnjával, egyedi felépítésével és friss színvilágával tűnik ki a kompakt SUV modellek közül.  

 

597x250-design ext.jpg

MODERN & SZÍNES

A minden ízében optimista C-Aircross Concept különleges egyéniséget rejt. Rendkívül modern, határozott dizájn jellemzi, mely egyszerre sugall robusztusságot és energiát.

A – mindössze 4,15 m hosszú, 1,74 m széles és 1,63 m magas – kompakt SUV az áramvonalas külső és a hagyományos SUV-attribútumok sikeres összhangját valósítja meg. Az új C3-on alkalmazott jellegzetes stílusjegyekre támaszkodó C-Aircross tanulmány a sima felületek és az üde színfoltokkal tarkított grafikai elemek ellentétére épít.
608x262_face_AV.jpg

MAGABIZTOS ORR-RÉSZ

 .

A márkaképpel és az új C3 külső stílusjegyeivel összhangban a C-Aircross Concept kerekded, magabiztos orr-részt és két szinten elhelyezett világítótesteket kapott. A hűtőrácshoz kapcsolódó LED-es nappali lámpák elkülönülnek az elsődleges világítást biztosító alsó lámpatestektől.

608x262_feux_led.jpg

3D HÁTSÓ LÁMPÁK

.

A letisztult, egyedi grafikájú hátsó részt is határozott stílus jellemzi. A markáns vállak kiemelik a két oldalt elhelyezkedő, három lebegő fénykarikából álló, high-tech 3D hátsó lámpákat.

608x262_custode_2.jpg

HÁTSÓ OLDALABLAKOK

.

Ugyanez a lebegő hatás érvényesül a hátsó oldalablakok díszítései és a tető esetében. A koncepcióautó valóságos védjegye a belülről megvilágított, lebegni látszó két hátsó oldalablak.

LETISZTULT UTASTÉR

Az SUV belsejében a Citroën tervezőmérnökei egy letisztult, légies műszerfal és lebegni látszó ülések mellett tették le a voksukat. A belső kialakítás jellemzően vízszintes tagolású, ami tágas, szellős belső tér benyomását kelti.
A Citroënre oly jellemző, intuitív kezelőszervekkel ellátott egyküllős kormány mellett a kárpittal bevont műszerfal egy füstüveg head-up display kijelzőt is magában foglal, melyen a műszerek információi a vezető látóterébe vetítve jelennek meg. A műszerfal közepén egy különleges képvilágú, 12” érintőképernyő foglal helyet, mely a különböző vezetéssel kapcsolatos, ill. infotainment információk közvetítésére szolgál.
1500x646_C-Aircross_Planche_de_bord.jpg
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg

HÍVOGATÓ
ÜLÉSEK

Beszálláskor már az utastér puszta látványa is kellemes érzéssel tölti el az embert.

A kanapé módjára hívogató, széles első és hátsó üléseket meleg, párnázott hatású alcantara kárpit borítja. Magas minőségű, egyszerre természetes és igényes kiképzésük mellett kiválóan tartanak, kialakításukat az ágymatracok világa inspirálta.

NEM CSAK VÁROSI UTAKRA

Un esprit fun et des technologies dans l’air du temps !

Le concept car C-Aircross n'est pas qu'un look SUV ; il offre également un véritable confort de roulage.

A mindennapos városi közlekedésre és a hegyekben vagy a tengerparton tett családi vagy baráti kiruccanásokra egyaránt alkalmas C-Aircross Concept mindenféle szituációban megállja a helyét, köszönhetően a tapadást hatékonyan javító Grip Control rendszernek. Paré pour les trajets quotidiens en centres urbains mais aussi pour les escapades à la montagne ou en bord de mer, en famille ou entre amis, il intègre au niveau de la console centrale une molette « Grip Control » et se veut avant tout polyvalent.
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg
Top