[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
CL21.001

CITROËN Ë-BERLINGO FURGON

A Citroën bemutatja kisáruszállítója elektromos változatát, az ë-Berlingo Furgon modellt, mely 2021 második felében érkezik a kereskedésekbe.

 

A modell előzetes bemutatóterme itt megtekinthető: https://www.citroen.hu/modellkinalat/hamarosan-erkeznek/eberlingo-van.html

  • Az ë-Berlingo furgon tökéletes megoldást kínál a céges ügyfelek mindennapi szükségleteire: használata az egyre jobban szabályozott városi közlekedésben és a 275 km*-es hatótávnak (WLTP) köszönhetően elővárosi, illetve vidéki környezetben is nagy szabadsággal jár. Az elektromos vezetés előnyei mellett az ë-Berlingo furgon a hagyományos változat legendás tulajdonságait is megőrizte: a négyféle karosszériaváltozat, a 4,4 m3 hasznos térfogat, a 800 kg rakodókapacitás és az Extenso® fülke nyújtotta variációs lehetőségek változatlanul rendelkezésre állnak.
  • Az akkumulátortöltés távolról történő vezérlését lehetővé tevő MyCitroën és az Európa-szerte több mint 220 000 töltőponthoz hozzáférést biztosító Free2Move alkalmazás mellett az ë-Berlingo Furgon olyan új opciós technológiákat is kínál, mint a kategóriában elsőként alkalmazott head-up display vagy az új 10” HD digitális kijelzővel ellátott műszercsoport.

A Citroën bemutatja kisáruszállítója elektromos változatát, az ë-Berlingo Furgon modellt, mely a különleges fedélzeti technológiáknak, a továbbra is példás variálhatóságnak és hasznos kapacitásnak, valamint az elektromos vezetés nyújtotta előnyöknek köszönhetően tovább növeli a céges ügyfelek munkájának hatékonyságát.

Top