[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
c5-c-series

A C5 AIRCROSS-SZAL BŐVÜL A C-SERIES SPECIÁLIS SZÉRIA

A Citroën újabb modellel a C5 Aircross-szal bővíti átfogó speciális szériáját a C-Series-t. A középkategóriás speciális szériát különleges színvilága és anyagválasztása különbözteti meg a többi változattól, fő vonzereje pedig lenyűgöző kényelmi felszereléseiben rejlik.

Magyarországon a C5 Aircross SUV a « C-Series » speciális széria harmadik modellje a C3 Aircross és a C4 Cactus után, és a C5 Aircross SUV modell motorkínálatának bármely változatával elérhető.

TOVÁBBRA IS A KÉNYELEM AZ ERŐSSÉGE

 • A Citroën újabbmodellel a C5 Aircross-szal bővíti átfogó speciális szériáját a C-Series-t. A „C-Series” elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, a kényelemre (Comfort) mint márkajellemzőre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára.
 • A középkategóriás speciális szériát különleges színvilága és anyagválasztása különbözteti meg a többi változattól, fő vonzereje pedig lenyűgöző kényelmi felszereléseiben rejlik.
 • A középkategória SUV szegmensének új szereplőjeként a C5 Aircross SUV igazi sikertörténet: 2019-es európai bevezetése óta több mint 130 000 példányban kelt el.
 • Magyarországon a C5 Aircross SUV a « C-Series » speciális széria harmadik modellje a C3 Aircross és a C4 Cactus után.
 • Magyarországon a C5 AircrossSUV C-Series a modell motorkínálatának bármely elemével elérhető.

 C5 AIRCROSS SUV, EDDIG MÁR 130 000 ÜGYFELET HÓDÍTOTT MEG

Az Európában 2019-ben bemutatott C5 Aircross SUV-nek sikerült kivívnia helyét a középkategóriás SUV-k erős verseny jellemezte szegmensében. Bevezetése óta több mint 130000 példányban kelt el, és ezzel a Citroën márka második legnagyobb darabszámban eladott személyautó modellje volt 2019-ben. Új színt hozott a szegmensbe: különleges, energiától duzzadó, magabiztos design, referenciaértékű variálhatóság és egyedülálló kényelem a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek, az Advanced Comfort üléseknek, a 3 teljes értékű hátsó ülésnek, és a Best in Class csomagtartónak (580l-720l ) köszönhetően.

A C5 Aircross SUV 20 vezetéssegítő berendezést kínál, többek között a Highway Driver Assist csomagot (2. szintű autonóm vezetés), és számos kapcsolódási technológiát.

A modell ősztől Plug-in hibrid változatban is elérhető lesz Magyarországon.

C5 AIRCROSSSUV C-SERIES 

A C3 Aircross SUV és a C4 Cactus után a Citroën a C5 Aircross SUV-n is bemutatja új speciális szériáját, a  C-Series-t, melynek „C” betűje egyszerre utal a Citroën kezdőbetűjére, a kényelemre (Comfort) mint márka értékre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára. A speciális széria a modell különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe.

Külsejére nézve a C5 Aircross C-Series tovább erősíti a C5 Aircross SUV modell design és személyreszabási ütőkártyáit. Új színcsomaggal az eloxált mélyvörössel gazdagodik a kínálat, amely a korábbi piros színcsomag helyére lép.Az elegáns és dinamikus mélyvörös dekorelemek az Airbump® ajtóvédő elemeken, az első lökhárítókon és a tetőcsomagtartó rudakon lelhetők fel. Az első sárvédőket különleges „C-Series” domborlogó díszíti.

Az elérhető karosszériaszínek visszafogottak és elegánsak: a fehértől (hófehér és gyöngyházfehér), a szürkén át (acélszürke vagy platinaszürke) a feketéig (PerlaNera fekete) terjedő árnyalatokkal harmonikus, kifinomult és eredeti megjelenés alakítható ki, és akár kétszínű változatban is rendelhető. Az utóbbinál a karosszéria alapszínéhez PerlaNera fekete tető társul.

A beltérben a C-Series kiadás jellegzetes hangulata fogad.A szürke műbőr műszerfalon fehér díszvarrással ellátott pánt található. A műszerfallal jól harmonizálnak a fehér díszöltésekkel ellátott, ultrakényelmes Advanced Comfortülések. A háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csíkban a karosszériát díszítő dekorelemek színe köszön vissza. A belteretelöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete padlószőnyegek teszik teljessé.

A C-Series speciális széria a Feel és Shine felszereltségi szintek közé illeszkedik,és  többek között a következőket kínálja:

 • vezetéssegítő rendszerek: Drive Assist csomag, amely csökkenő figyelmet érzékelő rendszert, ütközésveszélyre figyelmeztető rendszert,  intelligens fényszóróvezérlést, kibővített táblafelismerő (sebességkorlátozás, STOP, behajtani tilos, előzni tilos) és sebességajánló rendszert, adaptív sebességszabályozót (30 km/h-ig lassít), éjszaka is működő ActiveSafetyBrake vészfékezőt, kereszteződés felismerőt és kerékpáros felismerőt tartalmaz,
 • csatlakoztatási technológiák: Assistance, ConnectNav, ConnectAssist Box,
 • Fokozott kényelmet és nyugodt közlekedést biztosító, a mindennapi életet megkönnyítő felszerelések:Kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás, elektromosan behajló külső visszapillantó tükrök, tolatókamera,
 • Sötétített üvegű hátsó ablakok és hátsó szélvédő, melyek még jobban kiemelik a C5 Aircross letisztult, áramvonalas sziluettjét és erősítik a beltér intimitását.

A C5 Aircross C-Series változaton a modell magyarországi motorkínálatának minden eleme elérhető.

 • PureTech 130 S&S
 • PureTech 130 S&S EAT8
 • PureTech 180 S&S EAT8
 • BlueHDi 130 S&S
 • BlueHDi 130 S&S EAT8
 • BlueHDi 180 S&S EAT8
Top