[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

HOZZÁÉRTÉS FELSŐFOKON

Ha plug-in hibrid modellt vásárol, bízzon a Citroën technológiai tudásában azáltal, hogy autója karbantartását a Citroën hálózatra bízza. Kizárólag a Citroën hálózat rendelkezik azokkal a speciális eszközökkel és azzal a folyamatosan képzett szakértői gárdával, akik biztosítani tudják az Ön számára Citroën plug-in hibrid modellje folyamatos karbantartását.

Vezessen teljes biztonságban, bízzon a Citroën szervizszolgáltatásaiban és a márkakereskedői hálózat elkötelezettségében!

SPECIFIKUS SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

ContratMaintenance-500X500

Hibrid autójának karbantartása ötvözi a belsőégésű motorral rendelkező és az elektromos járművek karbantartási specifikumait. Így a karbantartás üteme megegyezik a belsőégésű motorral szerelt autókéval, de kiegészül a hibrid technológiához kapcsolódó speciális műveletekkel.
Mindazonáltal, a Citroën plug-in hinrid modell karbantartási szerződéseit a belsőégésű motorral szerelt modellekével megegyező áron biztosítjuk Önnek. A szerződés magában foglalja az Assistance szolgáltatást, a kötelező karbantartási műveleteket, a meghibásodás kezelését (hibás alkatrészek cseréjét vagy javítását, szerződéstípustól függően), valamint a kopó alkatrészek (fékbetétek, ablaktörlő lapátok stb.) időszakos karbantartását és cseréjét (szerződéstípustól függően).

A következő előnyöket kínálja Önnek:
• a Citroën plug-in hibrid karbantartási terv betartása, alacsonyabb költséggel jár, mint az eseti alapon fizetett karbantartás,
• ön rögzített összeget fizet a szerződés teljes időtartamára, bármi is történjen,
• autója értékét a lehető legmagasabb szinten tudja tartani.

SZERVIZEINK ELKÖTELEZETTSÉGE

- Teljes nyugalomban autózhat:

  • GARANCIA: 8 év vagy 160 000 KM garancia az akkumulátorra*
  • SZAKÉRTŐI KARBANTARTÁS: hibrid járművének szakértő karbantartása az egész Citroën hálózatban

- A könnyebb használat érdekében:

  •  KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS a plug-in hibrid járművekre irányuló szolgáltatásokkal
  • GLOBÁLIS TÖLTÉSI MEGOLDÁS: a töltési megoldás támogatása (a legjobb megoldás kiválasztása, adminisztratív eljárások és telepítés)
  • ONLINE KARBANTARTÁSI ÁRAJÁNLAT ÉS IDŐPONTKÉRÉS MÁRKASZERVIZBE

- Ezen felül:

  • A SZÜKSÉGES SZOFTVEREK FRISSÍTÉSE: minden műhelylátogatás alkalmával kérheti a szoftverek frissítésének ellenőrzését, hogy kihasználhassa a legújabb fejlesztéseket.

 

*8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó), a meghajtó akkumulátorra a töltő kapacitás 70%-igerejéig.

Entretien500X500
Top